Pujant per Villarroel, a la primera intersecció, s’hi troba l’habitual candidat a local revelació de la temporada en la categoria de puestus insospitadament cool. Tot i que ja porta temps en marxa, el Tres 60 encara està instal·lat en la memòria del veïnat com el típic i tòpic snack-bar que sol passar desapercebut fins i tot per aquells que s’hi aturen a fer un tallat. Ni tan sols recordem com es deia abans, només que era qüestió de temps que caigués en mans d’un xinès amb un maletí. Però no.
En comptes d’això, el va agafar algú que es va fer envoltar de persones d’orígens diversos, compresos entre el Mediterrani i rodalia i part de l’estranger, i es van proposar fer-hi una cuina de signatura global (els 360° vénen a parlar-nos de l’esfera terrestre) i mestissa on s’hi nota un gran esforç per aconseguir una elaboració refinada amb productes de qualitat.
T’hi pots sentir igualment de gust amb uns espaguetis, una hamburguesa i una amanida amb foie (o vés a saber quin formatge pijo), que amb els talls de vianda (la carn a la pedra és una de les especialitats) i el peix. Sembla una visió de negoci que aspira a un interculturalisme exigent i que ha sabut, fins ara, traduir-lo a un llenguatge planer.
Només li cal una mica més de professionalitat en el servei i una millor ordenació de l’espai: està situat en una cantó de xamfrà, cosa sempre difícil, però té unes golfes amb un disseny simpàtic que poden valer molt a l’hivern, mentre que la terrasseta serà ideal -idí·lica, se’n podria dir- tan aviat com aconsegueixin que l’Ajuntament reubiqui els contenidors de la brossa.
Una bona ocasió per posar a prova el 360° és passar-s’hi a dinar qualsevol dia de la setmana. El preu del cobert és més que decent quan veus el que et posen a taula.
Preu: 2 menús, 1 carajillo J&B, 2 tallats – 33,60 euros
360°: [mapa] [934511031]