El Cargolet té una brasa

Per si el nom no ho havia suggerit, a Can Cargolet hi fan cargols. Uns cargols boníssims, amb unes deu receptes diferents per triar i ficats dins d’unes cassoles que no te les acabes si no és que te les demanes de plat únic o per partir entre dos.

La peculiaritat que tenen els cargols, com qualsevol altre refinament poderós, és que són una d’aquelles coses que t’han de venir molt de gust en el moment indicat. I l’última vegada que hi vam anar estàvem més en mode de carn i verdures de temporada a la brasa: costelles, guatlles, botifarres, carxofes, calçots… Totes aquestes coses són l’especialitat paral·lela de can Cargolet.

No us deixeu enganyar per l’aspecte de barpepe insípid de la façana. A dins hi ha teca de la bona, i a un preu molt acceptable. Ho té tot per ser un dels establiments més conceptualent catalans -el personal visible és pakistanès- del barri. Per no dir dels més familiars, que el dia que hi càpiga una agulla al menjador segur que se les empesquen per posar-hi uns gronxadors per les criatures.

Preu: 1 botifarra, 1 costelles, 1 calçots, 1 guatlles, 2 canyes, 2 sucs, aigua, vi, 1 tallat, 1 carajillo J&B – 60,53 euros

Can Cargolet: [mapa] [934262975] [foto4]

Quant a Sant Antoni (i part de l'estranger)

Blog sobre llocs per beure i menjar al barri de Sant Antoni de la capital catalana.
Aquesta entrada s'ha publicat en Restaurants, Terrasseta i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari